بازدید امروز : 37
بازدید دیروز : 2
سلام. نمیدونم بخش اولی که در مورد HTML گذاشته بودم رو یادتون هست. البته حق میدم خیلی وقت پیش بود. به خاطر اینم من عذر میخوام هرچند دلم نمیخواست این عذرخواهی رو کنم.
تو بخش اول اگه یادتون باشه به معرفی تگ پرداختیم . دیگه در مورد اونا چیزی نمیگم. اما تو این بخش میخوام در مورد تگ head توضیح بدم که به عنوان منبع کار می کنه. همه میدونیم وقتی قراره یک تگ یا شناسه تو صفحه وب نمایش داده بشه نیاز به یه سری اطلاعات داره تا بتونه خودشو جمع و جور کنه. این اطلاعات برای این که پشت پرده باشند و تو خود صفحه نمایش داده نشند نیاز به یک بخش کلی دیگه ای دارند که نه تنها در HTML بلکه در هر زبان دیگه ای Head نامیده میشه. وظیفه ی این تگ بخش بندی و نگهداری تگ های مرجع یا همون اطلاعات پشت پردست که ما بهشون نیاز داریم.
از جمله این اطلاعات میشه به اسم صفحه (title)، اطلاعات صفحه از قبیل رنگ زمینه ، خانواده ی فونت، قالب بندی صفحه و ... که هر کدومشون رو باید تو مبحث جدایی بررسی کرد.
تا اینجا ما یاد گرفتیم وظیفه head چیه. اما حالا چه تگ های رو باید در این بخش دسته بندی کرد؟.
لیست زیر از جمله مهمترین تگ هایی هستند که استفاده عامشون اینه که در این بخش قرار بگیرند و بهتره که در Body قرار نگیرند.
<link> = ارتباط سند یا صفحه مورد نظر را با سایر منابع مشخص می کند. از پر کاربردترین ارتباطات آن میشه به ارتباط سند HTML با یک سند اشاره کرد که تقریبا در تمام طراحی های HTML استفاده میشه. (css یک زبان برنامه نویسی تحت وب مبتنی بر پایه html است.)
<meta>= محتویات یک سند را توضیح میدهد. مثلا با این تگ ما میتونیم یونیکد یا سورس زبانی هر صفحه رو به خواننده ی اون صفحه اطلاع بدیم. اینم تگ کلیه این دستور برای نمایش یونیکد:
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
یا اینکه مثلا میگیم که طراح این صفحه فلان شخص می باشد:
<meta http-equiv="deion" content="design by author" />
<style> = style sheet های مربوط به صفحه را مشخص می کند. (کاربردش اینه که به جای اینکه یک فایل css را ارجاع بدیم، کدهای اون رو داخل این تگ مینویسیم.)
<> = از این تگ زمانی استفاده می کنیم که قراره دستورات vb یا java و ... را در فایل HTML خود به کار ببریم.
<title> = این تگ هم که از اسمش کاملا معملومه. برای اسم گذاری صفحه به کار میره.
همونطور که ملاحظه کردید تعداد کمی از تگ ها در head قرار می گیرند. اما به نوبه خودشون خیلی مهم هستند.خوب تا اینجا ما نحوه ایجاد تگ ها (در بخش اول) و بررسی تگ head در بخش دوم رو یاد گرفتیم. اگه هم بخوایم یک جمله ی کلی بگیم اینه که:
این برچسب شامل اطلاعات عمومی در مورد فایل HTML است که به عنوان یک منبع ذخیره و اعمال ارتباط عمل می کند.
موفق باشید/.
فهرست موضوعی یادداشت ها
اشتراک